dinsdag 23 juni 2015

Hogere opbrengst en een duidelijk signaal

Uit onderzoek van het NLAI is gebleken dat circa 75% van alle alimentatiegerechtigden wordt geconfronteerd met het ontstaan van nieuwe achterstanden in de alimentatiebetaling, nadat de eerste zaak door het NLAI volledig is geïncasseerd. Het NLAI is van mening dat dit percentage te hoog is en de specialisten van het NLAI werken graag samen aan een oplossing.

Het NLAI biedt alimentatiegerechtigden nu de mogelijkheid om nieuwe achterstand(en) direct weer uit handen te geven tegen een beperkt honorarium, alimentatiegerechtigden ontvangen hierdoor sneller geld en hiermee wordt een duidelijk signaal afgegeven aan de alimentatieplichtige dat dit niet acceptabel is. Om samen met alimentatiegerechtigden te investeren beperkt het NLAI haar honorarium in vervolgzaken met 25%, wij kennen de alimentatieplichtige en zijn/haar vermogenspositie en kunnen daardoor snel en efficiënt werken.

Aarzel niet en geeft direct een vervolgzaak uit handen, stuur een e-mail naar info@nlai.nl met de vermelding vervolgzaak en een specificatie van de nieuwe achterstand, wij gaan direct aan de slag.

Bekijk onze dienstverlening op www.nlai.nl.